Szolgáltatás infók

Részletes információkat kaphat a szolgáltatásainkkal kapcsolatosan.

Kérjen igényre szabott egyedi ajánlatot!

Webes-Online háttér munkák

Ha már rendelkezik weboldallal vagy webáruházzal, de nincsen ideje, illetve a felhasználói szintű tudása kevés hozzá, elvégezzük Ön helyett a kért webes módosításokat, optimalizálásokat.

Ehhez a szolgáltatás csoporthoz tartoznak: tartalomírás, web leírás módosítás, weboldal tökéletesítése igényfelmérés alapján, webáruház optimalizálása igényfelmérés szerint.

Galéria feltöltés.

Sablon alapú weboldal készítés

Személyes és Üzleti Weboldal készítése.

Több mint 80 rendelkezésünkre álló, különböző stílusokban és gondosan megtervezett egyedi arculatokkal rendelkező előre szerkesztett weboldal alapokból lehet választani, melyet személyessé teszünk a sablon által megengedett korlátokon belül, az Ön elképzelésének mintájára. 

Sablon alapú webáruház készítés

Webshop készítés előzetes igényfelmérés alapján.

Több mint 62 sablon áll rendelkezésünkre, különböző stílusokban és arculatokkal használatra kész előre szerkesztett webáruház modellekből lehet választani, melyet személyessé teszünk a sablon által megengedett korlátokon belül, az Ügyfél elképzeléseinek mintájára.


Sablon alapú weboldal és webáruház készítés szolgáltatásunk esetében, a weboldal/webshop üzemeltetését és webes fejlesztését partnerünk végzi el, akitől Ön "külön" rendeli meg a választott "prémium" csomagot és időszakot (min. 1 év).

A weboldal/webáruház háttér munkáit (tartalom feltöltés, beállítások, szerkesztés, kezelés, szövegírás, képfeltöltés, termékfeltöltés, optimalizálás, stb.) FOX-DESIGN by exactSolution végzi el, az Ügyféllel előzetesen tett igényfelmérés mintájára. 


Weboldal és webáruház üzemeltetésének partnere különböző.