Szolgáltatás infók

Részletes információkat kaphat a szolgáltatásainkkal kapcsolatosan.

Kérjen igényre szabott egyedi ajánlatot!

Webes-Online háttér munkák

Ha már rendelkezik weboldallal vagy webáruházzal, de nincsen ideje, illetve a felhasználói szintű tudása kevés hozzá, elvégezzük Ön helyett a kért webes módosításokat, optimalizálásokat.

Ehhez a szolgáltatás csoporthoz tartoznak: tartalomírás, web leírás módosítás, weboldal tökéletesítése igényfelmérés alapján, webáruház optimalizálása igényfelmérés szerint.

Galéria feltöltés.

Sablon alapú weboldal készítés

Személyes és Üzleti Weboldal készítése.

Több mint 80 rendelkezésünkre álló, különböző stílusokban és gondosan megtervezett egyedi arculatokkal rendelkező előre szerkesztett weboldal alapokból lehet választani, melyet személyessé teszünk a sablon által megengedett korlátokon belül, az Ön elképzelésének mintájára. 

Sablon alapú webáruház készítés

Webshop készítés előzetes igényfelmérés alapján.

Több mint 62 sablon áll rendelkezésünkre, különböző stílusokban és arculatokkal használatra kész előre szerkesztett webáruház modellekből lehet választani, melyet személyessé teszünk a sablon által megengedett korlátokon belül, az Ügyfél elképzeléseinek mintájára.


Sablon alapú weboldal és webáruház készítés szolgáltatásunk esetében, a weboldal/webshop üzemeltetését és webes fejlesztését partnerünk végzi el, akitől Ön "külön" rendeli meg a választott "prémium" csomagot és időszakot (min. 1 év).

A weboldal/webáruház háttér munkáit (tartalom feltöltés, beállítások, szerkesztés, kezelés, szövegírás, képfeltöltés, termékfeltöltés, optimalizálás, stb.) FOX-DESIGN by exactSolution végzi el, az Ügyféllel előzetesen tett igényfelmérés mintájára. 


Weboldal és webáruház üzemeltetésének partnere eltérő.

Tudnivalók Közösségi média felületekről

Mi mire jó?

Facebook

 • Havi aktív felhasználó: több, mint 2 milliárd
 • A legelterjedtebb közösségi média oldal Magyarországon.
 • A Facebook havi aktív felhasználóinak 94%-a telefonról éri el a platformot.

Ajánlott: Márka (brand) építéséhez, termékek és szolgáltatások széles körű elterjesztésére, új ügyfelek elérésére.

Twitter

 • Havi aktív felhasználó: 317 miilió.

Rövid, maximum 140 karakteres üzenetek, bejegyzések küldésére (ún. twittelésre ~csiripelésre) szolgál.
A felhasználók egymás követői. Akit követünk, annak a tweetjeit láthatjuk az üzenőfalunkon, ő viszont csak akkor látja a mi bejegyzéseinket, ha ő is követ minket.Ez az a felület, amely először biztosított speciális felületet a demokrácián alapuló kommunikációra.

Instagram

 • Havi aktív felhasználó: 700 millió.
 • Nők és férfiak aránya: 68/32.
 • Lehetőség van a fényképeket kicsinosítani: szűrők, effektek, feliratok állnak rendelkezésre, de a készítés helye és ideje is leírható, valamint képaláírás is adható.
  Ebben általában kulcsszavakat szokás elhelyezni, a hashtag a kettős kereszt után beírt szó itt indult hódító útjára.

Linkedin

 • Havi aktív felhasználó: 467 millió.
 • Nők és férfiak aránya: 44/56.

A LinkedIn az üzleti kapcsolatok közösségi hálója, a magyar felhasználók száma félmillió felett van.

Ez üzleti jellegű oldal: a felhasználók - általában - részletes életrajzukat töltik fel, és mód van arra, hogy megjelöljék, miben tartják jártasnak magukat.

Továbbá cégeknek kifejezetten ajánlott, szinte kötelező, hogy elérhetőek legyenek a Linkedin-en.

Pinterest

 • Havi aktív felhasználó: 23 millió
 • Elsősorban női látogatók

A regisztrált felhasználók témák szerint rendezhetik fotóikat saját faliújságokra (boardokra) tűzheti fel (pinelheti) az interneten talált fotóalapú tartalmakat. A faliújságokat a másik fél követheti, s az ott találtakat továbboszthatja.

Képek, grafikák megosztására szakosodott közösségi oldal. Ha vannak szép termék képei, vagy egyéb képanyagai, ezek megosztása révén rengeteg új ügyfélhez juthat el.